Transport gratuit pentru prima comanda!

Localizator GPS WIFI Tracker Alarma GF21 Polimer Baterie de Conducere a Autovehiculului Record Personal de Alarmă Gard Alarma Alarma Sos

107.85lei 64.73lei
( 0 Recenzii Ale Clienților )
Culoare:
  • priza
  • Sku: w147131
  • Scurtă descriere:
  • Categorie:
  • Tag-uri:
    • finder cheie, gp tracker, gps auto tracker cu sim, greentiger gps f21, omul portofelul tracker, alarma motociclete gps, senior sos, INKBIRD, gps faianta, GF21

Caracteristici :

1.Gard Electronic de siguranță memento: Când mașina intră în zona de set, APLICAȚIA mobilă va primi imediat o de intrare și de ieșire memento de la locator.

2.Mai multe poziționare precisă: suport de poziționare WIFI, LSB poziționare, poziționare GPS, a-GPS, poziționare inteligent modul de selecție în funcție de locația de mediu, pentru a realiza o economisire de energie și de poziționare rapidă și precisă.

3.WIFI poziționare: semnalul este mai puternic, poziționarea este mai precisă, problema de întrerupere a AGPS transmisie a semnalului este rezolvată, produsul adaugă WIFI funcția de poziționare, si parcare subterana, parcare interioară, și tunel poate fi mai precis poziționate.

Descriere :

Pe termen lung de așteptare, produsul are un built-in de mare capacitate baterie care poate fi folosit pentru o perioadă lungă de timp.

Caietul de sarcini:

Culoare:Negru

Dimensiuni:43 * 26 * 13 mm

Material: Plastic

GPS precizia de poziționare: 10m

Tip baterie: polimer baterie

De viață a bateriei: 96h

Pachetul Inclus:

1 * GPS locator

1 * cablu de date USB

1 * Instrucțiuni

Note:

1. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.

2. Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.

Limba De Lucru engleză
Certificare NICI unul
Numărul De Model GPS Tracker
Origine NC(de Origine)

0 Recenzii pentru acest produs

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating