Transport gratuit pentru prima comanda!

DABONAS 10buc New Sosire Favoarea Cutie Cadou Cutie de Pungi de Hârtie Petrecerea de Ziua Decor Eveniment Consumabile Partid Cutie de Bomboane

23.59lei 16.49lei
( 0 Recenzii Ale Clienților )
Culoare:
  • Evenimente Si De Petrecere
  • Sku: w15570
  • Scurtă descriere:
  • Categorie:
  • Tag-uri:
    • lama pungă de hârtie, punga kraft fereastra, cutie flori, negru boxs tort, cutie pentru paște, anul nou chinezesc pachet, tronzo iepurașul de paște saci, bărbați cadouri cutie, cutie storag, drajeuri comuniune cutie

DABONAS 10buc New Sosire Favoarea Cutie Cadou Cutie de Pungi de Hârtie Petrecerea de Ziua Decor Eveniment Consumabile Partid Cutie de Bomboane

Ambalare:10buc fiecare sac de opp

pepene verde cutie:14*8.3 cm

Umbrela cutie:14*8.3 cm

Inghetata cutie:10.5*6.8*2.8 cm

Culoare:Alb, Roșu, Roz, Albastru

Umple cutii cu cookie-urile, ciocolata, popcorn,săpun etc.

Perfecta pentru orice ocazii, cum ar fi nunți, zile de naștere, cabină de duș de mireasă, botezuri, logodne, aniversari, de valentine ' s day, petrecere etc

Dacă aveți orice întrebări(Preț,cost de transport si timpul de livrare) despre produsele noastre,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, vom face cele mai bune noastre de a coopera cu tine.Să aveți o zi bună :)

Pachetul De Livrare

1. Elemente vor fi verificate și ambalate înainte de livrare pentru a se asigura că clienții noștri primesc elemente în stare bună.

2, de obicei, după ce ai plăti pentru, www.ssmregis.ro are nevoie de 24 ore pentru a revizui fonduri, putem doar să rulați comanda după analiză financiară este finalizată.

3, livrăm doar pentru a confirma comanda.Comanda adresa trebuie sa corespunda cu adresa de livrare.Vă rugăm să asigurați-vă că orașul și codul poștal sunt corecte, pentru a evita întârzierile în transportul maritim

4. Servicii de transport timp este furnizat de către transportator, cu excepția week-end și de sărbători.Trafic poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

5. Dacă nu ați primit pachetul la timp estimat de livrare, vă rugăm să ne contactați și vom urmări bunurile și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil.

Cumpărătorul Lectură (IMPORTANT)

1. Mai Sus, Data De Livrare Este Numai Pentru Referință, Uneori, Va Fi Amânată De Sărbători, Festivaluri,Vreme Rea, Vamale, Etc.

2. Puteți verifica China post air mail/UPS/DHL/FEDEX logistica de actualizare de mai jos link-ul (Economice logistica nu poate găsi întregul proces de logistică, doar logistică din China și logistică după atingerea țara de destinație

3.Timpul de sosire a transportului maritim este numai pentru referință.Dacă este un ordin urgent, puteți alege cel mai rapid de transport maritim sau contactați vânzătorul pentru consultare.

Sfaturi:

Acest element este localed în china , vă rugăm să comandați cel puțin o lună mai devreme decât data programată petrecerea data.

China post obișnuit Pachet mic este nu poate fi urmărit, dacă doriți să urmăriți coletul, vă rugăm să alegeți china post aer înregistrat mail metodă de transport maritim.

Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse, nu taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului

model DOT
Origine NC(de Origine)
Tip Cutie Copilul cabină de Duș
Obiceiul face accepta
Material Carton
Numărul de Pc-uri 10buc
Caracteristică 4 Consumabile partid ziua de nastere
Caracteristică 2 cutie de ciocolata
Ocazie Evenimente Si Petreceri De Craciun
Caracteristică 3 suvenir cutie de cadou
culoare ALB ROSU ALBASTRU ROZ
Nume De Brand nu dower
Caracteristică 1 mini cutie
Picătură de transport maritim accepta
Caietul de sarcini 10pcs/lot
Numărul De Model A1-45
Caracteristica 5 Ciocolata ambalaj cutie
Tip De Element Copil de dus favoruri cutie

0 Recenzii pentru acest produs

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating