Transport gratuit pentru prima comanda!

Hot Wheels Stereo Pivotante Pista de Curse Hot Wheels Mor-turnare Mașină de Jucărie Jucărie Jucărie de Copil Ziua de nastere Cadou de Crăciun FDF28

643.88lei 321.94lei
( 2 Recenzii Ale Clienților )
Culoare:
  • Jucării & Hobby-Uri
  • Sku: w160652
  • Scurtă descriere:
  • Categorie:
  • Tag-uri:
    • hot wheels tesla model, masina hot wheels, vils cald urmări, ko fierbinte jucarii, hot wheels camioane, fierbinte roata, hot wheels track, masina pentru autocolant, hot wheels mini bmw, hot wheels lote 2021

Fabrica piesa este o combinație final electrice side-by-side de curse

Electrice "echipament de ridicare" transporturi două mașini la partea de sus de fabrica de la un timp pentru a începe cursa

Evitați utilizarea animate de viteze sau a aruncat-o de pe pista

FDF 28 fabrica urmări kit de turnare este o piesa kit cu un electric gear dispozitiv de ridicare care poate transporta 2 masini in acelasi timp pentru a începe cursa.

Piesa este, de asemenea, prevăzute cu un mor-turnare mașină.Necesită 2 baterii D (nu sunt incluse).

Hot Wheels FDF 28 fabrica pistei kit de turnare sub presiune este o piesa cu kit electric gear dispozitiv de ridicare, care pot transporta 2 masini in acelasi timp pentru a începe cursa.

Atât cu ridicata, cât și direct de transport sunt binevenite.

Directe de transport maritim, putem trimite produsele la clientii dvs.

Inainte de a cumpara, vă rugăm să citiți cu atenție acest articol pentru a reduce neînțelegerile și de a ajuta-ne să crească împreună.

1. Ne putem asigura că produsele noastre au fost atent verificate înainte de expediere.

2. Dacă sunteți o nevoie urgentă de produs, dacă nu puteți să așteptați cu răbdare pentru poșta pachet de China Post, vă rugăm să alegeți express metoda de livrare.Dacă alegeți China Post Air Mail, dar acesta este utilizat atunci când transportul este întârziată.Vă rugăm să nu accepte orice restituiri sau dispute, dar ne-ar plăcea pentru a vă ajuta să prelungi durata de procesare a comenzii.

3. Puteți folosi toate produsele de la plată.De obicei, noi vă va oferi numărul de urmărire în termen de 24 de ore și trimite pachetul în termen de 48 de ore.După ce pachetul este trimis, acesta nu poate fi controlat de noi.Foarte dependentă de transport internațional, am sincer sper că puteți înțelege și să aștepte cu răbdare.Dacă nu există nici o întârziere, vom încerca noastre cele mai bune pentru a ajuta și să ne anunțați.

4. Dacă achiziția de protecție de expirarea timpului, vă rugăm să ne contactați, vă putem ajuta să prelungi durata de protecție.

Despre feedback-ul

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților.Feedback-ul este foarte important.Vă îndemnăm să ne contactați imediat înainte de a da-ne feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem rezolva problema în mod satisfăcător.

Tema Stereo Pivotante Pista De Curse
Certificare CE
Numărul De Model FDF28
Tip Masina
Intervalul De Vârstă > 3 ani
Greutate 1500g
Plastic Tip ABS
Producător MATTEL
Caracteristică Hot Wheels Trafic Serie
Material Plastic
Categorie Jucarie masina de circuit
Nume De Brand HOT WHEELS
Origine NC(de Origine)
Dimensiune 60.96 x 38.1 x 7.62 cm

2 Recenzii pentru acest produs

Gizma Zcity - 2021-01-11

bien

Siktirgit 02 - 2020-12-26

problemas con la logística de envío....

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating