Transport gratuit pentru prima comanda!

48V 13Ah 14.5 Ah 17.5 Ah 840Wh Sticla Electrice eBike Baterie Cu 13S5P Sanyo/Samsung Celule Li-ion pentru 750W 500W 350W Biciclete cu Motor

1 693.07lei 1 354.46lei
( 2 Recenzii Ale Clienților )
Culoare:
  • priza
  • Sku: w174159
  • Scurtă descriere:
  • Categorie:
  • Tag-uri:
    • spate baterie 48v 30ah, electric motocicleta cu motor, benq alimentare, lifepo4, a720 baterie, 60v litiu, 48 v baterie, kit ebike baterie, komda bicicleta baterie, ebike

De Ce Chooice UnitPackPower Official Store?

Vom asambla toate bateriile în propria noastră fabrică, nu vom folosi false sau mobil ieftin pachet vinde la cel mai mic preț pentru a atrage cumpărătorii.Dar apoi trebuie să scrimp pe tot, apoi le asambla cât mai repede/ieftin posibil.Nu ne asumăm riscuri atunci când vine vorba de bateriile noastre sau siguranța dumneavoastră!

Am doar sursa autentică A-clasa veritabile celule din surse oficiale.

Fiecare celula din pachet este topit (la fel ca aproape toate bateriile noi de aprovizionare).Nivel celular, fuziune, înseamnă că, în caz de interne scurt-circuit la baterie (care BMS nu poate proteja împotriva), atunci tot ce se va întâmpla este că unele sacrificiu link-uri se va deschide în condiții de siguranță, prevenind orice celulelor sau cabluri de supraîncălzire și de a deveni periculos.

Fiecare pachet este trecut printr-un complet de încărcare și descărcare, înainte de a părăsi unitatea noastră pentru a vă asigura că sunt obtinerea de fiecare amp oră ați plătit pentru.

Facem acest lucru și oferă-l la nostru obișnuit de stabilire a prețurilor scăzute, nu se percepe o primă de Siguranță și Fiabilitate.Doar pentru că putem oferi la preturi mici, nu înseamnă că nu vom sta în spatele produselor noastre, dacă există o problemă.Avem un palmares dovedit de a oferi excelente post-vânzare de sprijin și de garanție de reparații/înlocuiri.Nu vom lăsa blocat (18 Luni garantie, cu Centre de Sprijin în statele UNITE ale americii și Germania). 48V Sticla Ebike Baterie Caracteristici Principale

Panouri aluminiu aliaj de caz care cu rezistent la apa IP65, mai puternic mult decât în caz de plastic

Cu comutator on/off, puteți controla de descărcare a bateriei

Este partea deschisă stil de caz, se poate potrivi pentru mulți plat ebike cadru,și este mică și ușoară

Luminat baterie Indicator LED de putere, informați-vă energia bateriei în orice moment

Lacăt cu cheile de siguranță blochează monta pe cadru de biciclete 48V Sticla Ebike Specificațiile Bateriei

Parametru

48V 13Ah

48V 14.5 Ah

48V 17.5 Ah

1

Capacitate Nominală

12.5 Ah

14.5 Ah

17.5 Ah

2

Tensiune Nominală

48Volt

3

Putere Nominala

600 Watt Ore

696 Ore Watt

840 Ore Watt

4

Compus De Tip

13Series 5Parallels 13S5P

5

Bateria De Celule

Brand 2500mAh

Samsung 29E 2900mAh

Samsung /Sanyo 3500mAh

6

Built-in BMS

25Amp continuă 75plusmn10Amp maxim

7

Se Potrivesc Putere Motor

48V 350W 500W 750W 800W

8

Echitatie Kilometraj

30~43 km

35~50km

42~60 km

9

Curent De Încărcare

2~3A

10

Taxa de Cut-off Voltage

54.6 V

11

De descărcare de gestiune Cut-off Voltage

39V

12

Greutate Cu Baterie

4.25 kg(9.37 lb)

13

Încărcător De Baterie

2A Încărcător Standard

14

Dimensiuni

470*96*110mm

15

Taxa De Temperatura

0°C la 45°C

16

Temperatura De Descărcare

-20°C la 65°C

17

Ciclul De Viață

1000 de Cicluri

Incarcator Prize și de Descărcare de gestiune Conectori Opțional 1. Incarcator de Priza: NE-UE din marea BRITANIE AU prize optional, va oferi în conformitate cu livrare țară, dacă, fără a solicitat. 2. De descărcare de gestiune Conector: Există 7 tipuri opțional ca in imaginea de mai jos, va sudat cu default conector de sex feminin și de sex masculin conectorul dacă fără solicitate. 3. Dacă aveți orice cerință despre acest lucru, vă rugăm să lăsați un mesaj pentru dumneavoastră.

Căile de transport maritim Bateria este un produs special, toate bateriile au nevoie de mai multe ciclu de testare înainte de livrare, astfel încât produce timp este de 3~4 zile lucratoare.Pentru Țările UE clientului(duty-Free): Transport prin UPS/DPD, număr de urmărire poate fi capabil de a urmări on-line după ce a ajuns Europa.Timp de transport maritim este, de obicei 7-12 zile lucratoare( nu inclusiv a Stat la Soare) după livrare.Pentru statele UNITE ale americii Clienții(duty-Free): Transport maritim prin Fedex/UPS, timpul de Livrare este de obicei 6-12 zile lucrătoare de la livrare.Linie speciala(duty-Free): 1)Transport maritim de Linie Specială în Australia, Malaezia, Thailanda, Taiwan, Shpping timp este, de obicei, 4-12 zile lucrătoare. 2)Transport de Specail Linie în Rusia, de urmărire on-line de actualizare după sosirea la Moscova.Timp de transport maritim este, de obicei, 18-28 zile lucrătoare.Vă rugăm să rețineți: bateria nu poate fi trimis la orice adresa, daca esti dintr-o Insula adresa, vă rugăm să verificați cu noi inainte de a face comanda.UnitPackPower au, de asemenea, depozit și centru de întreținere în statele UNITE ale americii și Germania, daca vrei mai repede de transport maritim.Garanție 1) oferim 18 Luni garantie pentru toate biciclete electrice baterii. 2) Orice baterie cu probleme de calitate în termen de o n e lună putem retrimite unul nou dupa ce a furniza dovada. 3) Orice baterie cu probleme de calitate în termen de un an, oferim gratuit reparate. 4) Toate noastre de biciclete electrice cu baterii de înaltă calitate celule și BMS, și ei vor fi 100% testate înainte de expediere.Top marca baterie de litiu de producător în China, fiți siguri de a cumpăra.Nu ne furnizează service în garanție pentru următoarea situație: 1) bateria se duce pe apa. 2) bateria este rupt de către om-a făcut. 3) celulele sunt arse după folosirea incorecta. 4) Revenirea la baterie fara motiv. 5) Deschide un litigiu, fără a ne contacta.Feedback-ul 1) bateria poate potrivi cele mai multe dintre motor kit, exclude(nu numai) aceste: B0SCH, SHIMANO, YAMAHA, Panasonic . 2) vă Rugăm să ne contactați Dacă nu puteți confirma dacă bateria se poate potrivi dvs. de motor. 3) Dacă aveți orice probleme, vă rugăm să nu ezitați să contactați cu noi, ÎNAINTE de a pleca feedback-ul negativ sau o dispută de fișiere. 4) Orice problemă nu este o problemă, atâta timp cât ne contactați. 5) satisfacția Dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. 6) vă Rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv și 5 Stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

culoare Argintiu/Negru Opțional
Certificare ROHS
Capacitate 10 - 20Ah
Model S002 Sticla eBike Baterie
Origine NC(de Origine)
Garanție 18 luni
Tip Baterie Cu Litiu
Nume De Brand UNITPACKPOWER
Tensiune 48v

2 Recenzii pentru acest produs

Olya Zarazka - 2020-12-18

Really a very good product. Delivery took over 2 months. Ordered it with fast shipping from ups. The package got shipped a bit late (more than 2 weeks after I ordered) After that the package got stuck at the hungarian border ( Customs). Unit Pack Power was very helpful did all the paperwork and nothing had to be done or paid from my side. Only had to be patient. It the end it arrived in very good order. The product looks really well made does the job! I'm very happy with my buy. This is the 2nd battery I buy from them and I'm impressed with the build quality. Very sturdy and they look great. The first Battery I bought from them was in their German stock and that one only took a few days to arrive so if you live in Europe and you cannot wait that long you can see what they have there.

Romaocastelo 10 - 2020-10-10

Battery excellent, truly over all'aspettativa recommended 100% SUPER quality!!!

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating