Transport gratuit pentru prima comanda!

Biceps Triceps Rope Trage În Jos Cablul De Grele Coarda De Gimnastică Acasă Exerciții De Gimnastică Antrenament Puterea De Formare De Fitness

37.96lei 18.98lei
( 0 Recenzii Ale Clienților )
Culoare:
  • priza
  • Sku: w181198
  • Scurtă descriere:
  • Categorie:
  • Tag-uri:
    • sistemul de exercitii acasa, Se potrivesc, exercițiu machin, bicepsul brațului blaster, exercițiu și de fitness, t bar rând, franghie triceps, brand sport, banda de cauciuc de antrenament mânere, fitnes pantaloni

Caracteristici:

1. Material confortabil: Biceps si triceps rope trage în jos cablu de atașament se face extrem de durabil și grele răsucite flexibil frânghie de nailon cu un confortabil poliuretan (PU) mâner.

2. Utilizarea siguranța: lat pulldown coarda are un grele rabatarea inel metalic pentru fixare simplă a carabiniere pe universal sală de gimnastică și sisteme de cablu de mașini.

3. Bun exercițiu: lat coarda mâner este adecvat pentru utilizare acasă sau la sală, mai ales atunci când există un număr limitat de accesorii și o mașină este gratuit.Instrument de mare pentru a crește musculare din triceps, biceps, spate, umeri si abs, plus imbunatateste puterea ta de prindere.

4. Senzație de mână confortabil: lat mașină de coarda se ocupe de capetele sunt realizate din material non-alunecare pentru a ajuta la prindere si se asigura munca ta este consistent, fiind în același timp confortabil în mână.

Descriere:

La CampTeck bicepsul cablu este prefectul accesoriu pentru a vă asigura că pot face antrenament vrei, fără să mai aștepte pentru sport propriile accesorii.Realizate din durabil și grele răsucite flexibila de nailon coarda non-alunecare mânere pentru a ajuta la prindere si se asigura antrenament este consistent, fiind în același timp confortabil în mână.Instrument de mare pentru a crește musculare din triceps, biceps, spate, umeri, abs și de a îmbunătăți puterea ta de prindere.

Caietul de sarcini:

Material: nylon, POLIURETAN, metal

Aplicabile activități: exerciții de fitness, sală de fitness, sală de gimnastică de formare, haltere

Culoare: Negru

Pachetul Inclus:

1*CampTeck bicepsul cablu

Note:

1. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.

2. Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.

Numele Departamentului BĂRBAȚI
culoare negru
Material nailon, POLIURETAN,metal
Numărul De Model CampTeck bicepsul cablu
Cerere Trage Coarda
Funcția Cuprinzător Exercițiu De Fitness
Aplicabile activităților exercitii de fitness, sală de fitness, sală de gimnastică de formare, haltere
Origine NC(de Origine)

0 Recenzii pentru acest produs

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating