Transport gratuit pentru prima comanda!

4000W SCR Electronice de Tensiune Regulator de Viteză Comandă Consiliul Guvernator Dimmer Mare putere Modulul de AC 220V Sarcină Rezistivă

27.60lei 15.71lei
( 0 Recenzii Ale Clienților )
Culoare:
  • LED-uri de Iluminat
  • Sku: w200207
  • Scurtă descriere:
  • Categorie:
  • Tag-uri:
    • corpo, ac 220v dimmer modul arduino, primăvara încărcare mare, Sarcina, variator de putere, 220v dimmer regulator de tensiune, TKXEC, ac scr, electronice test de sarcină, încărcare electronică tester

Caracteristici:

- Design Special cu 1.6 gros FR - 4 rezistent la temperaturi ridicate circuit.Este de siguranță și de încredere pentru a face față cu curent mare.

- Dubla capacitatea de proiectare: Siguranța condensator și Metal film condensator pentru a proteja SCR mai eficient.Mai multă eficiență și mai multă siguranță.

- 1.5 gros de aluminiu și oțel inoxidabil caz, mai potrivit pentru familie temperatura de control sau de control al vitezei și a întreprinderilor industriale pentru a utiliza.Frumos și ușor, în condiții de siguranță, convenabil, produse de înaltă calitate.Nu va rugini, după mult timp folosind.

- În principal potrivit pentru sarcini rezistive, de exemplu.lumini.De asemenea, funcționează cu o singură fază periat motor care max alimentat NU poate fi peste 1/3 din 40000W.

Caietul de sarcini:

Tensiune de alimentare :10V-220Vmaximum

Putere: 4000W

Greutate netă: 41.8 g

Tensiune de lucru: 220V AC

Radiator fin dimensiune: 48 x 35 x 30 mm

Pachetul Inclus:

1 x 4000W SCR Electronice de Tensiune Regulator Controler de Viteză

Origine NC(de Origine)
Nume De Brand CLAITE

0 Recenzii pentru acest produs

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating