Transport gratuit pentru prima comanda!

ZIYOU LANG K1 USB Cablu cu O singură mână Mecanică Simt Tastatură de Gaming Curcubeu Colorat 35 Cheile RGB Tastatura cu iluminare din spate

103.70lei 67.40lei
( 0 Recenzii Ale Clienților )
Culoare:

Dimensiunea zonei de sprijin pentru mâini este 130x85mm, și suprafața curbată forma de sprijin pentru mâini este potrivit pentru dimensiunea palmelor.Potrivit încheietura mâinii postura atunci cand jucatorul apasa tasta confortabil se potrivesc este conceput pentru a elibera presiunea de pe încheietura mâinii.

Design confortabil - Artizanale și proiectat pentru a se adapta la natural complexitatea și mișcări de mână și degete.Un nivel crescut de confort, care este atât de satisfăcător vei fi capabil să reziste prelungită de ore de joc online.

Lumina de fundal colorate, curcubeu sub vârful degetelor, ochi-prinderea efecte de iluminare, fiecare atingând colorate

Ergonomie de proiectare cu wirst sprijin ;Inaltime Material ABS de Calitate,Se poate reduce oboseala.Tastatura cu palmele mari este folosit fără a simți presiunea.Butonul nou layout, rapid și flexibil, perfect pentru joc.

Mini & Portabil;35 chei cu o singură mână tastatură cu design portabil,pe care le puteți purta cu tine oriunde, la orice moment, o mare pentru o mână de control.Durata lungă de viață și rezistență bună la uzură, împletitură de sârmă cu port USB, mecanice senzație de mână, aspect optimizat,se îndeplinește cu ușurință cerințele dumneavoastră de jocuri de noroc.

Caracteristică:

Tastatura pentru o singură mână este lărgit și adâncit; integrat palmă permite plutitoare încheietura mâinii să se bazeze pe ea;

Caietul de sarcini:

Model: K1

Keycap: gaming taste

Cheia de viata: mai mare sau egal cu 50 de milioane de ori

Cheie forța de tragere: mai mare sau egal cu 1.5 kg

Tip de interfață: USB interfata

Tensiune de lucru: 5V

Curent de lucru: mai mică sau egală cu 200mA

Keycap material: ABS două-culoare injectie

culoare: negru

Material: ABS

dimensiune: 235x185x14mm

Conținutul Pachetului:

1 X Tastatura

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Certificare NICI unul
Origine NC(de Origine)
Compatibil Marca APPLE

0 Recenzii pentru acest produs

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating