Transport gratuit pentru prima comanda!

Wishstar Negru Alb Covor Lenjerie De Pat Din Bumbac Geometrice Covor Nordic Stil Etnic Dormitor Podea Mat Țesute Manual Ciucure Covor

130.24lei 110.71lei
( 2 Recenzii Ale Clienților )
Culoare:
  • Covoare Și Carpete
  • Sku: w5212
  • Scurtă descriere:
  • Categorie:
  • Tag-uri:
    • nordic teren covor, foto tapetes, covor de bucatarie, covor dormitor, europene covoare, scandinave, pentru mat, 160x230 covor, covor rotund, covor rotund

Descriere Produs

Nume:Wishstar Negru Alb Covor Lenjerie de pat din Bumbac Geometrice Covor Nordic Stil Etnic Dormitor Podea Mat Țesute manual Ciucure Covor Material: Bumbac și Lenjerie de Aplicare: Living, dormitor,hol,camera de studiu,sala de mese, covor Cantitate:1buc Ambalaj: PE sac Avantaj: Soft de absorbție a Apei

1 Despre Pachet

O parte este mai mică de 600 mm, la rola de ambalare.Orice parte mare de 60 mm covor de pliere de ambalare,astfel încât acesta va a cutelor atunci când îl primiți,acesta va fi recupera câteva zile mai târziu.

2 Cu Privire La Dimensiunea

Manual de măsurare a dimensiunii vă rugăm să permiteți-2-3cm de eroare.

3 Despre Culoare

Din cauza diferenței de monitoare de computer, acolo va fi o anumită diferență de culoare

4 Despre Wash

Vă rugăm să folosiți detergent neutru, se spală de mână la 30 de grade sau mai puțin, se spală de mână sau moale, se spală la mașină, utilizați detergent neutru pentru a evita înaltă temperatură de spălat și timp de înmuiere.Nu utilizați uscat, care poate provoca deteriorarea sau deformarea.Acesta poate fi întins în jurul înainte de spălare și uscare, care pot face tesatura netedă și reduce contracție raport.După uscare, acesta poate fi călcate cu un fier de călcat.

1. După primirea comenzii, ne va fi emis în termen de 6 zile. 2. Timp de livrare: Transport țările dezvoltate este de aproximativ 7-45 zile.De la distanță țări este de aproximativ 2-8 săptămâni.Rusia: Moscova și Sankt Petersburg: aproximativ 12-15 zile pentru a livra.Rusia alte orașe 15-35 de zile de livrare.

Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi, pls ia câteva secunde pentru a lăsa feedback-ul mare, dacă sunteți mulțumit cu produsul sau serviciul nostru, vă Mulțumim!Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru a obține o soluție mai bună înainte de a părăsi un feedback neutru sau negativ, va Vom oferi cel mai bun serviciu.

Model Tip GEOMETRICE
Loc Camera De Zi
Technics Țesute Manual
Nume De Brand iWODJIA
Decorare Stil Modern Nordice
Avantaj Moale Anti-alunecare Usor de intretinut, Zona covor de
Aparat camera de zi dormitor baie
Design Kilim
Forma RUNDA
Modurile de vânzare 1BUC
Stil Modern
Numărul De Model BO-138
Material De bumbac și Lenjerie de pat
Utilizarea Acasă
Se Spală Stil Mecanică De Spălare
Numele Negru Alb Covor Lenjerie De Pat Din Bumbac Geometrice Covor

2 Recenzii pentru acest produs

Jlkinser - 2021-02-12

Très déçu le tapis est beau dans l’ensemble mais les couleurs rien ne va, en réalité le tapis est pas noir mais gris on a l’empressions qu’il est délavé. Très déçu !

Kubigulov Olzhas - 2021-01-16

Exactly the same as in the image and with hardly the smell of packaging.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating