Transport gratuit pentru prima comanda!

Boncamor Jumătate de Rame de Ochelari de Citit, de Colorat Primavara Balamale Cititori pentru Femei

50.63lei 17.74lei
( 0 Recenzii Ale Clienților )
Culoare:
  • Femei Ochelari
  • Sku: w63293
  • Scurtă descriere:
  • Categorie:
  • Tag-uri:
    • designeri de ochelari femei 2020, anti blu ray ochelari de citit, cadru jumătate, rama pentru femei ochelari, cadru femei cititori, aun ochelari femei, multifocale ochelari de citit metal, mare cititor de ochelari, f ochelari de citit bărbați, atago

Cadru din Plastic

Lentile din Plastic

Non-polarizat

Obiectiv latime: 1.65 inch

Lens înălțime: 28mm/1.10 în inci

Moda formă de jumătate de ramă de ochelari de citit cu o distracție și flexibil templu de design pentru un look fresh.Universal mărime se potrivește cele mai multe forme de fata.

Purtarea acestor ochelari de lectură la domiciliu, în pat, la birou, sau oriunde aveți nevoie de ele, înseamnă că veți căuta întotdeauna clare și vadă sharpe.Viziune de cristal clar,ei într-adevăr funcționează bine atunci când nu puteți citi acele printuri fine pe ziar etc.

Când sunteți în piață pentru o nouă pereche de ochelari de citit, nu căutați mai departe de Boncamor.Oferim ochelari de citit, care oferă unele dintre cele mai accesibile rame în jurul valorii de.Totuși, ieftin nu înseamnă mai puțin de calitate, este exact opusul, de fapt.O puternică, frumoasă pereche de rame poate fi a ta în cadrul bugetului dumneavoastră.

Nu numai ca sunt aceste ochelari de vedere de o mare valoare, ele sunt elegante pentru a boot.La modă cititorii pe care le oferim pot lua de la zi la noapte.Acestea sunt realizate din materiale de înaltă calitate, care este durabil, astfel încât acestea va dura ani de zile să vină.

Noi oferim cele mai recente tendințe, culori și stil de moda de mare de modele.Ele sunt asemănătoare cu stilurile pe care le-ar găsi într-un designer de ochelari magazin.Noastre de design unic oferă un nivel de confort care te va face să uiți că ești chiar le poartă.

Înainte De A Cumpăra: 1. Imaginea ne arată este 100% Real Obiect Fotografie . 2. Deoarece materialul, de afișare și de alți factori, poate duce la imagini și prezența fizică nuante, culoarea finală, vă rugăm să consultați noastre reale de bunuri. 3. Dimensiunea poate fi de 2-3cm diferă datorită maunal de măsurare.Plata: • acceptam alipay aici. • Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure procesor de plată ESCROW.Despre Transport 1. Timp de preparare: avem nevoie de 2-5 zile lucrătoare pentru a pregăti pentru dumneavoastră în funcție de numeroase comenzi in fiecare zi. 2. Nu putem să accepte schimbul de informații cu caracter personal sau anulat, după ce comanda dvs. a fost livrat. 3. Nu putem trimite comanda, dacă nu ați scrie numărul de telefon și codul poștal.Garanție: •12 luni de Garanție.Cumpara cu incredere! •Dacă nu sunteți mulțumit atunci când primiți articol, vă rugăm să returnați-l în termen de 14 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi.Vă rugăm să contactați-mă înainte de a reveni. •Dacă elementul este defect, în 3 luni, va Vom trimite un înlocuitor fără încărcător suplimentar, sau oferta de rambursare după ce vom primi elementul defect. •Dacă elementul este defect, după 3 luni, puteți trimite-l înapoi la noi.Vă vom trimite unul nou după ce a primit elementul defect.Dar trebuie să plătească taxă suplimentară de transport.

Tip De Element Ochelari
Lens Înălțime 1.10 inch
Lentile De Culoare Clar
Numărul De Model RD218-4
Material Cadru Acetat
Origine NC(de Origine)
Lentile Optice Atribut Gradient
Ochelari De Tip Ochelari De Citit
Lentile De Material Policarbonat
Certificare FDA
Obiectiv Lățime 1.65 inch
Gen Unisex
Nume De Brand BONCAMOR
Acoperire HC

0 Recenzii pentru acest produs

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating